Newborn fotografering

Newborn fotografering

At blive forældre er en stor ting. Selvom tiden lige efter en fødsel kan være en tid med mange følelser, og mange nye oplevelser og indtryk. Bør man gøre sig selv den tjeneste at man for foreviget det lille nye vidunder. Tiden går så stærkt og pludseligt er baby stor og man kan ikke længere huske, hvor små de rent faktisk var. Men det kan være svært at vælge, hvilken newbornfotografering  man er til. Skal det være studie eller inhome sessions. 

Mine newborn fotograferinger er meget simple og tidsløse. Billederne bliver vist frem så mange gange gennem årene. Så jeg syntes det er vigtigt at billederne ikke bliver umoderne og at man om 10 år ærgre sig over at billederne ikke længere passer ind i hjemmet fordi billederne er for spraglede, for pyntede eller bare ikke den stil man har længere.

Jeg bruger meget få rekvisitter og det meste foregår på en beanbag, hvor der laves forskellige poses. Der er enkelte poses jeg ikke laver da jeg ikke syntes de er forsvarelige eller sender et unaturligt billede af hvad en nyfødt kan.

Du kan læse lidt om mit workflow her 

Studie fotografering 

795 kr.

Alle billeder, filer og produkter er tilkøb

In home session 

995 kr.

Alle billeder, filer og produkter er tilkøb.

Du finder min prisliste lige her 

Pakkeløsninger 

3 turs klippekort 800 kr.
5 turs klippe kort 1300 kr.
Månedsfotografering 1800 kr.
Månedsfotografering inkl. gravid og newborn fotografering 2300 kr.