En tur på stranden

En tur på stranden

Børnefotografering i naturen 
På tur med Gry og Saga

Jeg syer en del tøj for nogle mønster designere og det skal fotograferes. Når man nu er så heldig at man kan have ungerne hjemme. Er det jo oplagt at tage på tur – denne gang gik turen til stranden ved Hjerting. Jeg elsker børnefotografering i naturen og ville ønske jeg kunne leve af at sælge alle de skønne og hyggelige historier i billeder. Historier om børn som børn nu er. 

Strandpromenaden ved Hjerting er et skønt sted.  Ungerne er vilde med at komme derud. Om det er fordi Stryhns ligger der eller om det er fordi de elsker at være ved stranden – det ved jeg ikke.

En af de ting der er fedt ved bare at følge underne rundt er alle de sjove og fine billeder man fanger.  Hvad er mere tiltrækkende end vandpytter der kan plaskes i.

Begge unger er meget nysgerrige og der bliver ofte samlet fine sager. Undersøgt spændende ting, spurgt og snakket. Mange af tingene tager vi med hjem og  bruger til kreative ting. Vi har fornyligt lavet akvarier med strandskaller i bunden. Nøje udvalgte skaller som var hjembragt fra bedstemor og bedstefars sommerhus i sommers.

Jeg elsker detaljer og closeups og ungerne elsker at gense billederne. Vi snakker om sandet og skallerne og den gode tur på stranden. Billederne er oplagte at bruge i bogen om året der gik. Jeg tror alligevel ikke jeg kunne samle en hel bog med glade billeder af mine piger- selvom de bliver fotograferet ret meget

Fotografering på stranden

Marehalm er skønt at fotografere i. Knap så fedt med bare ben og tæer med og så er jeg vild med den pastelgrønne og gule farve marehalm har. Og så står den jo skønt til den karryfarvede poncho Saga har på.

Det gode ved stranden er at man kan tage næsten alle farver af tøj på. Om man er til lyst, mørkt eller knald på farverne. Man skal ikke tage højde for om det nu passer til bladenes forårsgrønne farve eller efterårets gyldne orangebrune og røde farver.

Håber i nyder de små historie fra vores hverdag – jeg nyder i hvert fald at fortælle om dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *