Sofies Newborn fotografering

Sofies Newborn fotografering

At få en lille baby er en stor begivenhed uanset om det er den første som lille Sofie er eller om det er nr. 6. Den første tid går så stærkt og det vigtigt at få samlet minder som man senere kan kigge tilbage på og mindes den første tid der aldrig kommer igen. En newborn session er en perfekt mulighedfor at få taget smukke billeder af sit barn og få evige minder. 

Smukke lille Sofie er min niece, det er min yngste søsters første barn. Vi har alle sammen født efter termin så Sofie havde travlt og kom 14 dage før tid lige på mors dag. Billederne af Sofie er taget hjemme i stuen hos min søster og hendes kæreste.

Sofie er 12 dage gammel og det er den perfekte alder for en nyfødt jeg prøver at ramme dem mellem 7 og op til 21 dage.

Jeg kører altid hjem til forælderene for at tage billederne da jeg syntes det er vigtigt at både forældre og barn er i trykke rammer og har alle de ting de har brug for inden for rækkevidde. Det kræver ikke særligt meget plads.

 

En Newborn fotografering tager lang tid det er vigtigt man sætter god tid af min 2-4 timer. Der skal ammes, pusles, faldes i søvn og skiftes poseringer.

Sofie var en engel under hele fotograferingen hun er en lille sovetryne. Hendes hud var også meget fin hvilket gjorde redigeringen dejligt nem.

Mine nyfødt fotograferinger prøver jeg altid at holde meget simple. Det er jeres barn der skal være i fokus og ikke en stor mængde af pynt. Når man holder det simpelt kan man nemt tilføje personlige ting så billederne er personlige for jer.

Ud over de almindelige poseringer prøver jeg også at fange alle de små detaljer der er på en nyfødt de små fine læber, fingerene og tæerne. Alle de små ting vi alt for hurtigt glemmer fordi babyer kun er babyer i meget kort tid.

Det er altid fantastisk at få lov til at fotografere en nyfødt, hvor jeg også har fået lov til at fotografere maven. Min søster fik både taget udendørs og studie billeder og selvom maven ikke var kæmpe fik vi fanget så mange smukke billeder. Er du ikke så langt i graviditeten og overvejer at booke ind gravid fotografering så tjek lige min blog om tips til at vælge gravidfotografering 

Du kan se flere af billeder fra fotograferingen her

Jeg glæder mig til at få lov til at fotografere smukke Sofie igen. Og imens kan i glæde jer til mit næste blogindlæg om newborn fotografering jeg har nemlig fundet et nyt workflow som gør at det hele glider lidt bedre og forsøger hele tiden at udvikle mig så jeg kan skabe smukke minder til jer alle sammen.

Læs mere om mine newborn fotograferinger her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *